Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter (Gammeldaws)

Lammekoteletter (Gammeldaws) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2-3 lammekoteletter
 


Opskrift:

Behandles, udskæres og bankes som kalvekoteletter.

Man beregner til en mellemret 2 for hver person, 2 a 3 til en daglig middag. Er de meget små, må man tage 2 ben til en kotelet, men det ene fjernes.

De bestrøes i sidste øjeblik med lidt salt og peber og steges i meget lyst brunet smør over ikke for stærk ild i få min.

De serveres med skysauce og spinat eller stuvede, grønne ærter, eller med unge kartofler og grøn salat samt en eller anden kompot







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21214 gange,
og udskrevet 272 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu