Sherry-chokolade Mousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Tag skålen af og lad det køle lidt af, mens der røres. Rør så æggeblommerne i en af gangen og derefter sherryen.
Pisk hviderne stive og rør 1/3 i chokoladen. Fold forsigtigt resten i.
Fordel moussen i portionsforme.
Pynt med en klat flødeskum og lidt chokoladekrøller eller drys.
|
|
Opskriften er vist 8358 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne