Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam med svampe og appelsinsauce

Lam med svampe og appelsinsauce , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-6 lammekoteletter
 
 Marinade:
 Saft af 1 appelsin
4 tsk.mynte
2 tsk.vineddike
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.olie
1 finthakket løg
2 fedhvidløg
250 g.skivede champignon
 saft af 2 appelsiner
4-5 tsk.maizenamel
 salt
 peber


Opskrift:

Pisk marinaden sammen og hæld den over lammekoteletterne. Dæk med folie og lad det stå koldt i mindst 4 timer.

Sauce:
Lad olien blive varm og svits løg og knust hvidløg. Bland svampene i og lad det snurre endnu 4-5 minutter. Hæld appelsinsaften i sammen med den siede marinade. Tilsæt yderligere vand så der er ca. 4 dl ialt.

Lad saucen koge nogle minutter og jævn med maizenamel. Smag til med salt og peber.

Steg koteletterne på panden 3-4 minutter på hver side.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9520 gange,
og udskrevet 231 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu