Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romfromage I

Romfromage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Romfromage I, billede 4 Romfromage I, billede 1 Romfromage I, billede 2 Romfromage I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
1 dl. Rom 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
  syltet eller kandiseret frugt
   


Opskrift:

Piskefløden piskes til skum.

Æggeblommer og sukker piskes godt. Den udblødte, smeltede husblas røres i. Der smages til med rom. Når cremen begynder at blive jævn, blandes det meste af flødeskummet og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Fromagen fyldes i en skål og pyntes med resten af flødeskummet.

Serveres med syltet eller kandiseret frugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (26 stemmer)

Opskriften er vist 124775 gange,
og udskrevet 3701 gange.


Energi:
KJ total 6803 (1619 kcal)
KJ pr. Pers. 1700 (404 kcal)
Vægt ialt 554 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1226 KJ (292 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

morten  -  2019-04-13 18:42:50
Ubrugelig opskrift!!! husblas skal varmes for at smelte. tak for en ødelagt dessert


  -  2017-06-16 21:30:04
Hold lidt igen med husblas


Marianne  -  2016-09-23 12:42:48
Dejlig nem at gå til - smager fantastisk


Ida  -  2012-05-04 09:49:16
Husk at smag til med rom før husblas, da den ellers klumper


Irene  -  2011-02-02 08:55:47
Rigtig god og nem. Lidt meget rom efter min smag, kunne nok godt have nøjet mig med 0,5-0,75 dl. Men alt i alt - lovely! :-)


  -  2007-11-04 15:28:45
den er rigtig god og nem at lave