Romfromage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1 dl. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
  Pynt:
  syltet eller kandiseret frugt
   
Energi:
KJ total 6698 (1594 kcal)
KJ pr. Pers. 1674 (398 kcal)
Vægt ialt 565 gram
Vægt pr. Pers. 141 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1184 KJ (282 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 19.2 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)