Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blomme trifli

Blomme trifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blomme trifli, billede 4 Blomme trifli, billede 1 Blomme trifli, billede 2 Blomme trifli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kompot:
500 gram Blommer, friske udstenede
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
  Pynt:
200 gram Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Blommerne skylles, udstenes gennem et snit foroven og fyldes med skoldede, smuttede mandler. De marineres nogle timer i sukker og sherry.

Makronerne dækkes med kompotten, der pyntes med creme fraiche, rørt blød med fløde og smagt til med sukker og vanille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 85677 gange,
og udskrevet 1766 gange.


Energi:
KJ total 8129 (1935 kcal)
KJ pr. Pers. 2032 (483 kcal)
Vægt ialt 1021 gram
Vægt pr. Pers. 255 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 796 KJ (189 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 20.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2009-09-05 20:48:23
Den ser flot ud, og den smager godt, men det er nu noget besværligt at udstene blommerne uden at halvere dem, og det er også noget besværligt at spise blommerne med ske. Jeg vil foretrække at halvere blommerne, fjerne stenen og så del blommerne en gang til, lægge blommerne oven på makronerne, drys hakkede mandler over og slut af med cremen.