Skær hamburgerryggen i små stykker. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små stykker (eller hvad man lige syntes passer bedst). Snit hvidkålen.
Brun hamburgerryggen i smør, når det har fået nok tilføjes vand, så det lige dækker kødet.
Tilsæt kartofler, gulerødder og kål, og lad det koge op.
Lad retten stå og småkoge under et låg, indtil grønsagerne er møre.
Smag til med peber.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2524 gange, og udskrevet 32 gange.
Kommentarer
Jane Mathiesen - 2018-09-27 16:25:51 De't da ikke Tyk hvidkål!
Tyk hvidkål laves på røget snitte.
Hilsen sønderjyden
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider