Krabbekløerne skylles grundigt i rindene vand, og flækkes forsigtigt med en solid spiseske. Lad kløerne dryppe godt af i et dørslag, eller et viskestykke.
Bank citrongæs med bagkanten af en tung kniv, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skær hvidløg i tynde skiver. Skræl ingefæren og skær den i tændstikker. Hak korianderroden fint. Skær chilien i tynde ringe. Pil peberkornene af stilken, og knus 1/4 af kornene.
Skær pebefrugten i strimler. Skær forårsløget i skrå skiver på ca. 1/2 cm.
Varm olien op i en støbejernswok. Svits citrongæs, hvidløg, ingefær, de knuste peberkorn og chili kort (må ikke branke). Tilsæt karrypastaen og steg den i par minutter. Tilsæt krabbekløerne og peberkon, og steg i 2 minutter. Tilsæt kokosmælk, fiskesauce og honning. Dæmp varmen til middel, og lad det simre i ca. ti minutter under låg. Tilsæt lidt vand, hvis karryen er ved at koge tør. Når der mangler 3 minutter, tilsættes grøn pebber og forårsløg.
Tilsæt saften fra en halv lime, drys med hakket korianderblade, og server med jasminris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1717 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider