Stegt helleflynder med tatarsovs

Stegt helleflynder med tatarsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Stegt helleflynder med tatarsovs, billede 4 Stegt helleflynder med tatarsovs, billede 1 Stegt helleflynder med tatarsovs, billede 2 Stegt helleflynder med tatarsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Tatarsovs:
1 æg
1 spsk.purløg, frisk
1 spsk.kappers
1.5 dl.mayonnaise
1.5 spsk.piskefløde
0.5 spsk.sennep
0.5 spsk.Worcestershire sauce
 lidtcitronsaft
 salt
 peber
 
 Fisk:
800 g.helleflynderfilet
50 g.smør
 Hvedemel
1 dl.mælk
 Salt
 Peber
 
 Pynt:
1 Citron
 
 Tilbehør:
800 g.kartofler
 
Opskrift:
Tatarsovs:
Start med at koge ægget hårdkogt og lad det køle af.

Pil og hak ægget, purløg og kapers.

Bland mayonnaisen, piskefløde, sennep,worcestershire sauce, æg, purløg og kapers grundigt sammen.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Fisk:
Dele helleflynderfileten i portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel, så i mælk og igen i mel.

Smelt smørret på panden og lad det bruse af inden fisken lægges på. Steges 4-5 minutter på hver side.


Serveres med list brunet smør, kogte kartofler, tatarsovs og citron.


karakterer:
Opskriften er vist 10105 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu