Hønsesalat med bacon og asparges

Hønsesalat med bacon og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling eller 4 kyllingebryster
250 g.Champignoner
1 ds.asparges
2 dl.Cremefraiche
1 dl.Mayonnaise
1 tsk.karry
1 tsk.dijonsennep
 Olie
 Salt
 peber
 
 Pynt:
8 skiver bacon
 Karse
 Evt.Brød
 
Opskrift:
Kog kyllingekødet i en gryde med let saltet vand i til det er mørt. Afkøl kødet, og pil/skær det i passende stykker.
Champignonerne skæres i stykker og ristes i lidt olie på en varm pande, krydr med salt og peber. Afdryp aspargesene i et dørslag.
Rør cremefraiche, mayonnaise, karry og dijonsennep, og vend de øvrige ingredienser i. Smag til med salt og peber.
Pyntes med bacon, og karse, og server med brød til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hønsesalat

karakterer:
Opskriften er vist 25375 gange,
og udskrevet 610 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu