Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønsesalat med bacon og asparges

Hønsesalat med bacon og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :



Ingredienser:
1 kylling eller 4 kyllingebryster
250 g.Champignoner
1 ds.asparges
2 dl.Creme fraiche
1 dl.Mayonnaise
1 tsk.karry
1 tsk.dijonsennep
 Olie
 Salt
 peber
 
 Pynt:
8 skiver bacon
 Karse
 Evt.Brød
 
Opskrift:
Kog kyllingekødet i en gryde med let saltet vand i til det er mørt. Afkøl kødet, og pil/skær det i passende stykker.
Champignonerne skæres i stykker og ristes i lidt olie på en varm pande, krydr med salt og peber. Afdryp aspargesene i et dørslag.
Rør cremefraiche, mayonnaise, karry og dijonsennep, og vend de øvrige ingredienser i. Smag til med salt og peber.
Pyntes med bacon, og karse, og server med brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 20100 gange,
og udskrevet 542 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu