Røget Kabliau (torsk)

Røget Kabliau (torsk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : La Cantina del Señor Pedro

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1.5 kg.torsk (midterstykke)
1 kg.kartoffelskiver
1 hakket løg
5 dl.piskefløde
2 spsk.fiskesennepspulver
 Salt
 peber
400 g.rosenkål
 
Opskrift:
Fisken renses, tørres og ryges i enten røgovn eller kuglegrill ved 75 grader i en time.

Kartoflerne og løgene fordeles i en bradepande. Fløden tilsættes sennep, salt og peber der røres sammen, hældes over kartoflerne.

Ca 45 min i ovnen ved 200 grader, indtil fløden er cremet.

Rosenkålene koges ca 8 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 1514 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu