Kylling med hvidvin

Kylling med hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Kristian Nielsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
0.5 kylling parteret
0.5 stort løg hakket
0.25 squash i strimler
0.5 rød peber i strimler
1 fedpresset hvidløg
1 tsk.esdragon
1 spsk.tomatpure
1 dl.hvidvin
1 dl.mælk
 
Opskrift:
Snit grøntsagerne, krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smør på begge sider ved høj varme på en pande eller i gryde. Tag herefter kyllingestykkerne op og sæt dem til side.

Grøntsagerne svitses ved høj varme, og tomatpureen tilsættes sammen med resten af ingredienserne.

Læg herefter kyllingestykkerne på panden/i gryden med låg, og lad det simre godt 20-30 min ved lav varme.

Serveres med ris der evt. blandes i kyllingesaucen.


karakterer:
Opskriften er vist 1928 gange,
og udskrevet 47 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu