Kalv og flæsk. hakket 11%500 g. Kalv og flæsk. hakket 11%
60
g.
Hvedemel60 g. Hvedemel
2
æg2 æg
2.5
dl.
Sødmælk2.5 dl. Sødmælk
1
tsk.
Salt1 tsk. Salt
0.5
tsk.
Peber0.5 tsk. Peber
Sovs: Sovs:
1
spsk.
Hvedemel1 spsk. Hvedemel
1
spsk.
Smør1 spsk. Smør
5
dl.
piskefløde5 dl. piskefløde
1
brev
pulveraspargessuppe 70 g.1 brev pulveraspargessuppe 70 g.
Opskrift:
Aspargesene hældes i en sigte til afdrypning mens du laver kødbollerne, både asparges og aspargesvand skal bruges senere.
Kødboller:
Rør det hakkede svine- og kalvekød sejt med salt og peber, herefter røres melet i og æggene tilsættes et ad gangen, mælken røres i farsen lidt ad gangen til en tilpas konsistens. Tilsæt eventuelt finthakket løg.
Form kødboller med en spiseske og læg dem forsigtigt i vandet, som kun må småkoge. Lad kødbollerne simre i ca. 10 minutter, til de er gennemkogte. (Når de er klar svømmer de ovenpå).
Sovs:
Smørret smeltet i en gryde, melet tilsættes og røres i.
Piskefløde tilsættes og koges op.
Aspargespulveret røres i aspargesvandet og tilsættes sovsen sammen lidt kogevand fra kødbollerne til passende konsistens, den må gerne være lidt tyk.
Nu vendes forsigtigt kødboller og asparges i og det hele varmes let igennem.
Serveres med kogte kartofler.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7578 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider