Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tarteletter fra bunden

Tarteletter fra bunden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Mazen

Indsendt :



Ingredienser:
 Kyllingen:
2 kyllinger
 Frisk persille
 Smeltet smør
 Salt
 
 Opbagt sovs:
50 g.smør
1 stor spsk mel
 Letmælk
 Væden fra stegning af kyllingerne
1 l.hønsebouillon
 
Opskrift:
Kyllingerne drysses indvendig med et par tsk. salt i hver. Og gerne med en håndfuld godt skyllet persille i hver (det giver god smag).
Pensl dem med smeltet smør og drys salt på udvendig.
Læg i ovnfast fad eller bradepande med ryggen nedad. Hæld et par krus vand ved.
Steg 200 gr. i 1½ time.

Hæld væden fra og gem den! Når den er kølet af, kan man skumme fedtet af.
Lad kyllingerne køle lidt af, så man kan røre ved dem. Pil kødet af og hak det i 1x1 cm stykker, så vidt muligt.


Smelt smørret uden at det bruner. Kom al melet i og pisk kraftigt. Kom den kolde mælk i lidt efter lidt. Pisk grundigt alle klumper ud, imellem mælkesjatterne. Den må gerne være meget tyk. Kom derefter hønsebouillon i , lidt efter lidt, til den har en passende konsistens (gerne noget tyk). Lad den småkoge – og husk at røre hele tiden.
Når sovsen er klar, kommes asparges fra glas i. Gerne to glas af de gode. De skal lige klippes i 2 cm lange stykker. Man kan også komme lidt champignon i, fra glas eller nogle, man selv steger.
Til sidst varmes kyllingestykker i sovsen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2167 gange,
og udskrevet 43 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jens oslo  -  2018-01-15 14:18:50
tarteletter fra bunden ? nej du lav en opskrift på hjemmebagt tarteletter. Så kan du komme med fyld efterpå

lesumi  -  2017-04-02 13:47:07
måske overskriften skal rettes til tarteletfyld fra bunden, der er nemlig ikke nogen opskrift på selve tarteletskålene og de er jo ligesom den centrale del af retten tarteletter.