| |
|
Pasta med kylling og champignon
Pasta med kylling og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | dl. | Madlavningsfløde Cremefine 7%1 dl. Madlavningsfløde Cremefine 7% | 1 | | rød peberfrugt1 rød peberfrugt | 0.5 | spsk. | olivenolie0.5 spsk. olivenolie | 250 | g. | Fuldkorns taglioni250 g. Fuldkorns taglioni | 130 | g. | frisk spinat130 g. frisk spinat | 1 | | medium løg1 medium løg | 200 | g. | champignon200 g. champignon | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 1 | spsk. | Maizena majsstivelse1 spsk. Maizena majsstivelse | 3 | dl. | vand3 dl. vand | 350 | g. | kyllingebryst350 g. kyllingebryst | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | Spidskommen Spidskommen | | | |
| |
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg i et ovnfast fad og dæk til med staniol. Sæt i en varmluftovn på 200 grader i 30 minutter.
Skær løg og hvidløg ud i tern. Steg på en pande med 1/2 tsk olivenolie. Tilføj rød peberfrugt i strimler samt champignon i skiver.
Når grøntsagerne er stegt bløde, tilsættes fløden og vandet blandet med Maizena. Tilføj pasta og lidt efter spinaten.
Når kyllingebrysterne er færdige, tages de ud af ovnen og skæres i skiver. Føjes til de øvrige ingredienser i panden.
Smag til med salt, peber og spidskommen (hvis ønsket).
Til 3 portioner indeholder hver portion ca. 450 kcal.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2590 gange, og udskrevet 56 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|