Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med kylling og champignon

Pasta med kylling og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Jonsi

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.Madlavningsfløde Cremefine 7%
1 rød peberfrugt
0.5 spsk.olivenolie
250 g.Fuldkorns taglioni
130 g.frisk spinat
1 medium løg
200 g.champignon
1 fedhvidløg
1 spsk.Maizena majsstivelse
3 dl.vand
350 g.kyllingebryst
 Salt
 Peber
 Spidskommen
 
Opskrift:
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg i et ovnfast fad og dæk til med staniol. Sæt i en varmluftovn på 200 grader i 30 minutter.

Skær løg og hvidløg ud i tern. Steg på en pande med 1/2 tsk olivenolie. Tilføj rød peberfrugt i strimler samt champignon i skiver.

Når grøntsagerne er stegt bløde, tilsættes fløden og vandet blandet med Maizena. Tilføj pasta og lidt efter spinaten.

Når kyllingebrysterne er færdige, tages de ud af ovnen og skæres i skiver. Føjes til de øvrige ingredienser i panden.

Smag til med salt, peber og spidskommen (hvis ønsket).

Til 3 portioner indeholder hver portion ca. 450 kcal.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2426 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu