Kom løgen i en foodprocessor så den hakkes semi fint.
Imens varmer du en pande op med smør. Så kommer du løgen på panden sammen med 1/2tsk af hver: salt, peber og karry
og lader den simre imens du kommer peberfrugterne og hvidløgen i foodprocessoren. Derefter mixer du det hele sammen og kommer pikant osten i og 1dl kyllinge boullion.
Du smager det til med salt og peber.
Derefter skærer du nogle revner i kyllingebrysterne og drysser salt, peber, spidskommen og en streg af Heinz ketchup og lader det stege på panden i 4min på hver side.
Derefter kommer du grønsags sovsen ovenpå og lader det simre i 30min.
Serveres med ovnbagte chips eller ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 4764 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider