Mos ananasringene og sæt halvdelen til side.
Bland den anden halvdel i en skål med de stødte valnødder og smuldret franskbrød.
Fordel blandingen på kalkunschnitzlerne.
Rul dem sammen og hold dem fast med en kødnål eller en tandstik.
Brun dem på alle sider.
Læg dem i et ildfast fad.
Bland resten af ananasringene med appelsinjuice og ketchup.
Fordel blandingen rundt om kalkunrullerne i fadet.
Bag dem i 30 minutter på 180 grader (almindelig ovn).
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1095 gange, og udskrevet 35 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider