frisk ingefærrod i skiver1 cm. frisk ingefærrod i skiver
500
g.
kylling i tynde skiver500 g. kylling i tynde skiver
1
spsk.
brun farin1 spsk. brun farin
1
spsk.
tamarindsauce1 spsk. tamarindsauce
1
spsk.
fiskesauce1 spsk. fiskesauce
1.5
dl.
hønsefond1.5 dl. hønsefond
Opskrift:
Pres hvidløg i hønsefond til risene, og kog risene efter anvisning med en smule olie.
Løget hakkes i fine tern, og svitses sammen med ingefær og kylling, til kyllingen er stegt gylden på overfladen.
Tilsæt de resterende ingredienser, og lad saucen reducere, indtil den er blevet tyk.
Ingefær kan erstattes med 3 tsk. knust ingefær, tamarind kan erstattes med eddike eller balsamico, og saucen kan jævnes med en smule majsmel, hvis du vil have mere sauce end ved fuld reduktion.
Hele retten laves på 15-20 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2428 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider