Tænd ovnen på 180 gr.
Del kyllingen
Læg dem i et smurt fad
Halver blommerne og fjern stenen
Pil rødløgne
Skær dem i tykke både
Læg blommer og rødløg i ovnfadet med kyllingerne.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud (gem bælgene)
Rør olivenolie, honning, sennep og salt og peber sammen til marinade.
Hæld marinaden over kyllingen.
Læg de tomme vaniljebælge ved, drys timian over og steg den i ca. 45 min.
Kog kartoflerne.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2261 gange, og udskrevet 52 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider