Kyllinge Echiladas

Kyllinge Echiladas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryster
1 løg
235 dl.creme fraiche
115 g.Cheddarost
 Persille
 Oregano
125 g.tomatsovs
1.25 dl.vand
 Chilipulver
1 grøn peber
1 fedhvidløg
 Tortillapandekager
349 g.salsa
 
Opskrift:
Hak løg, hvidløg og grøn peber.

Forvarm ovn til 175 varmluft.

Steg kyllingen på en pande. Skær den i tern og læg den tilbage i panden.
Tilsæt tilsæt løg, creme fraiche, cheddar, persille og oregano. Varm op indtil osten smelter. Tilsæt tomatsovs, vand, chilipulver, grøn peber og hvidløg.

Læg lige meget af blandingen i tortillapandekager. Læg dem i et ildfast fad. Dæk til med salsa og lidt mere ost efter smag.

Bag i 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 2340 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu