Brunkål fedtfattig sukkerfattig

Brunkål fedtfattig sukkerfattig, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Helle

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 Hvidkål
500 g.magert kød Kalkunbryst (evt. svine-mørbrad)
 Vand
 
3 spsk.Olivenolie
2 bouillonterning
 
 Tilsmages med nedenstående:
 sød/sur/salt/bittert og omami
 
1 spsk.Ketjap Manis (Sød sojasauce)
 lidtæble eddike
2 tsk.stevia sødemiddel
 Engelsk souce (omami)
 lidtrevet ost (omami)
 måske lidt Sesam pasta Tahin (Bitter)
 lidtsalt
 
Opskrift:
2 - 3 liter gryde
snit kålen fint
skær køddet i ca. mundrette bidder.
tænd gryden
tilsæt olie varm op
tilsæt lidt kål
tilsæt soya
og svitch det sammen
så det farves brunt

Tilsæt på skift
mere kål
boullion/vand

samt smags-ingredienserne
på skift
Smag til 1 gang:

Omami smagen justeres m ganske lidt revet ost
og passende salt
tilsæt kødet og ladet det
småsimre på lavt blus.

Tilsmages igen efter simring.

- Billig mager ret
- god øvelse i tilsmagning -)
google: "Smagskompasset"







karakterer:
Opskriften er vist 8977 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu