Rejer - i lage eller optøede Rejer - i lage eller optøede
Tomat Tomat
Skalotteløg Skalotteløg
Butterdej - købt eller hjemmelavet Butterdej - købt eller hjemmelavet
Æg - pisket Æg - pisket
Ost - revet gruyere Ost - revet gruyere
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 gr.
bagetid 25 - 30 min
Forberedelse
dræn rejer fra lage
dræn asparges
snit tomat i bitte små tern
snit 2 skalotteløg i bitte små tern
hak dild
smid det hele i en skål for sig.
En størrelse, som kan indeholde både rejer og det andet, samt efterfølgende opbagte sovs
opbagning :
smelt smør - i passende gryde
tilsæt hvedemel - passende mængde
tilsæt hvidvin - personlig mængde
tilsæt asparges lage - eventuelt
rør alt sammen og tilsæt krydderier :
muskat, salt, hvid og sort peber
citronsaft - en del, smag til
bemærk, at sovsen skal være fast a la en "jævn vælling"
Sovsen doseres over i det øvrige.
Afpas de 2 dele sammen.
På bagepapir lægges butterdej.
Fyld op med reje blandingen.
Luk butterdejen omkring reje blandingen
Pensle med pisket æg
Skal det være luksus udgaven : -
riv ost, Gruyere over butterdejen.
Er der reje blanding til overs, så brug denne til frokost dagen efter på et stykke brød.
Vel bekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 12575 gange, og udskrevet 142 gange.
Kommentarer
Margit - 2016-09-15 12:50:29 Mærkeligt at der ikke er mål på ingredienserne i opskriften.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider