Riv løg og hviøg til kødbollerne, og hak jalapenos fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne grundigt, og form kødbollerne.
Hak løgene til bønnerne groft, og sauter dem i olivenolie, sammen med spidskommen. Hak hvidløg fint og skær chilien i skiver. Tilsæt de resterende ingredienser til bønnerne, og lad det simre mens kødbollerne laves færdige.
Brun kødbollerne af i lidt olivenolie, og smid dem i oven i bønnerne, og lad det simre videre i 10 minutter.
Server med godt Brød og creme fraiche, guacamole og Koriander.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4416 gange, og udskrevet 61 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider