| |
|
Troldegryde (evt til bål)
Troldegryde (evt til bål), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | oksekød500 g. oksekød | 1 | | løg1 løg | 0.5 | pk. | pikantost 0.5 pk. pikantost | 2.5 | dl. | fløde 2.5 dl. fløde | 1 | pk. | bacontern 1 pk. bacontern | 1 | ds. | tomat pure 1 ds. tomat pure | 1 | ds. | hakkede tomater 1 ds. hakkede tomater | 1 | | okse bullion 1 okse bullion | 1 | | grøntsags bullion1 grøntsags bullion | 1 | l. | vand 1 l. vand | 0.5 | ps. | ris 0.5 ps. ris | | | Salt Salt | | | peber peber | | | karry karry | | | Majs Majs | | | Revede gulerødder Revede gulerødder | | | |
| |
Svits bacon, indtil de har afgivet fedt nok til at svitse løg i. Svits løgene, og brun derefter kødet i gryden.
Tilsæt hakkede tomater og tomat pure, få det op at koge.
Tilsæt pikantost, vand, bullion, fløde, grøntsager og ris.
Smag til med krydderier.
Retten er færdig, når risene er kogt.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3728 gange, og udskrevet 54 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|