Skræl guleroden og skær den i skiver, hak løg og hvidløg.
Brun skankene af på en tør pande, tilsæt de ordnede grøntsager og brun også dem lidt af.
Læg det hele i en stegeso eller fad med låg.
Tilsæt øl og estragon og læg låget på og sæt stegesoen i ovnen ved 225 grader C alm. ovn. 2-3 timer eller til kødet er mørt.
Serveres med kartoffelmos
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9632 gange, og udskrevet 73 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider