Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svin og sorte bønner (Faioada Completa)

Svin og sorte bønner (Faioada Completa), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :



Ingredienser:
1 stort løg
2 fedhvidløg presset
6 hele nelliker
2 laurbærblade
50 g.chorizo
100 g.svinekæber
5 dl.kogt vand
300 g.sorte bønner blødgjorte
 Saft og skal af 1 hel økologisk appelsin
0.5 svine-bouillon-terning
0.25 tsk.stødt spidskommen
 Smør til stegning
 
Opskrift:
Skær chorizo og svinekøber i store tern, og brun det i smør.
Tilsæt hakkede løg, nelliker, laurbærblade, spidskommen og hvidløg, og steg videre i 1 minut.
Tilsæt bouillon-terning, som du har opløst i vandet.
Lad kødet simre, til det er næsten mørt - ca. ½ time.
Tilsæt de sorte bønner, og lad simre færdig i yderligere 45 minutter.
Tilsæt til sidst appelsinsaft og skal, og smag til med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2307 gange,
og udskrevet 54 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Yogi  -  2016-05-04 18:43:22
Bemærk: Kødmængden er pr. person.

Yogi  -  2016-04-24 19:04:30
Hovsa, kødmængden er til 2 pers. Skal altså ganges med 2 eller 3, hvis I er godt sultne. Det er en bønneret, men kød er altid godt.

Yogi  -  2016-04-24 19:01:30
Retten bliver ekstra lækker, hvis den pyntes med frisk koriander, syltet chili og evt. ristet rasp.