Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun i grøn curry med ris

Kalkun i grøn curry med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.jasminris
1 grøn chili
2 forårsløg
200 g.broccoli
200 g.kalkun strimlet eller i tern
1 tsk.grøn curry paste
 Rapsolie til stegning
1.5-2 dl.kokosmælk
2 Kafir limeblade
1 tsk.fiskesauce
1 håndfuld basilikumblade
 
Opskrift:
Kog risene i 3 dl letsaltet vand i en gryde med låg.
Koges efter anvisning på posen.
Halvér chili, fjern kernerne og skær den i meget tynde strimler.
Rens og snit forårsløgene i tykke skiver på skrå.
Skyl broccolien og del den i mindre buketter.
Brun kalkunen et par minutter i olie tilsat curryen.
Kom kokosmælk, limeblade, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min.
Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og server med ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1305 gange,
og udskrevet 53 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu