kalkun strimlet eller i tern200 g. kalkun strimlet eller i tern
1
tsk.
grøn curry paste1 tsk. grøn curry paste
Rapsolie til stegning Rapsolie til stegning
1.5-2
dl.
kokosmælk1.5-2 dl. kokosmælk
2
Kafir limeblade2 Kafir limeblade
1
tsk.
fiskesauce1 tsk. fiskesauce
1
håndfuld basilikumblade1 håndfuld basilikumblade
Opskrift:
Kog risene i 3 dl letsaltet vand i en gryde med låg.
Koges efter anvisning på posen.
Halvér chili, fjern kernerne og skær den i meget tynde strimler.
Rens og snit forårsløgene i tykke skiver på skrå.
Skyl broccolien og del den i mindre buketter.
Brun kalkunen et par minutter i olie tilsat curryen.
Kom kokosmælk, limeblade, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min.
Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og server med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1412 gange, og udskrevet 59 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider