Krondyrlever som gryderet

Krondyrlever som gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : RC

Indsendt :

Ingredienser:
600 g.krondyrlever
1-2 løg
1-2 gulerod
 vand / fløde efter smag
 salt
 peber
 enebær
 
Opskrift:
Løg og gulerod steges blank i gryde med olivenolie, og tages op. Tilsæt evt. lidt timian.
Lever steges i samme gryde nu med smør. Krydderier tilsættes efter smag.
Tilsæt vand som dækker. Koges 15-20 min. Tilsæt evt. en skvis fløde. Retten jævnes. Tilbehør - kogt kartoffel eller mos.

Velbekomme.


karakterer:
Opskriften er vist 3615 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu