Hk. Spinat (frossen - skal ku dække tærtebunden) Hk. Spinat (frossen - skal ku dække tærtebunden)
2
Kyllingefilet 2 Kyllingefilet
1
pk.
Bacon1 pk. Bacon
Fetaost Fetaost
0.5
gul og rød peber0.5 gul og rød peber
6
hvide champignon 6 hvide champignon
Revet ost Revet ost
2
æg2 æg
2.5
dl.
madlavningsfløde2.5 dl. madlavningsfløde
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader.
Skær kyllingen i tern og steg dem på panden til de er møre. Steg herefter bacon på panden.
Kom tærtedejen i et let smurt tærtefad.
Hak grøntsagerne i små tern.
Pisk æggemassen sammen med en gaffel, og kom lidt salt og peber i massen.
Kom spinat, kylling og bacon på bunden af tærtedejen, smuldre herefter fetaost udover.
Drys de hakkede grønsager ovenpå.
Hæld æggemassen over, fordel den lige over hele tærten.
Drys lidt salt og peber på toppen.
Kom tærten i ovnen i 30-35 min.
Kom revet ost på tærten efter ca 15 min.
Serveres fx med cherrytomater og agurk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 31548 gange, og udskrevet 426 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider