Kyllingelårene udbenes, de skal stadig hænge samme i et stykke.
Benene fra lårene kan brunes af i en gryde i lidt smør, og overhældes med vand og simrer mens kyllingen steger i ovnen.
Fyld:
Blend kyllingefileten med æggehvide, fløde, salt og peber.
Hak peberfrugten og rør den og hakket trøffel i den blendede masse.
Fordel es på de 4 kyllingelår som lukkes til ”pølser” som pakkes ind i stanniol, luk enderne godt.
Lægges i bradepande og sættes i ovnen ved 225 grader C i ca. 1 time og 10 minutter.
Sovs:
Smørret brunes og de hele trøfler ristes let, gryden tages af varmen og cognac tilsættes.
Hvedemel drysses over, og den sigtede fond fra kyllingebenene hældes over under konstant omrøring.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6449 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider