Hakket bisonbøf med kantareller

Hakket bisonbøf med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Hakket bisonbøf med kantareller, billede 4 Hakket bisonbøf med kantareller, billede 1 Hakket bisonbøf med kantareller, billede 2 Hakket bisonbøf med kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bøf:
500 g.hakket bisson
50 g.smør
 
 Sovs:
200 g.kantareller
4 dl.piskefløde
0.5 spsk.Hvedemel
 Kulør
 
 Tilbehør:
200 g.grønne bønner
200 g.kantareller
25 g.smør
 
Opskrift:
Start med at rense kantarellerne, det gøres nemmest med en børste, tag de pæneste fra tilbehøret.

Bøffer:
Farsen formes til 4 bøffer som steges ca. 3 minutter på hver side.

Sovs:
Tag lidt pæne kantareller fra og hak resten groft. Sauter kantarellerne i det overskydende smør fra bøfferne. Drys hvedemel over kantarellerne og rør rundt. Hæld piskefløde over og kog til passende konsistens. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.

Tilbehør:
Bønnerne gives et hurtigt opkog, og sættes til afdrypning. På en ren pande brunes smørret og kantarellerne svitses, bønnerne tilsættes og varmes igennem.

Servers gerne med bagekartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 6728 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu