Start med at rense kantarellerne, det gøres nemmest med en børste, tag de pæneste fra tilbehøret.
Bøffer:
Farsen formes til 4 bøffer som steges ca. 3 minutter på hver side.
Sovs:
Tag lidt pæne kantareller fra og hak resten groft.
Sauter kantarellerne i det overskydende smør fra bøfferne.
Drys hvedemel over kantarellerne og rør rundt.
Hæld piskefløde over og kog til passende konsistens.
Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.
Tilbehør:
Bønnerne gives et hurtigt opkog, og sættes til afdrypning.
På en ren pande brunes smørret og kantarellerne svitses , bønnerne tilsættes og varmes igennem.
Servers gerne med bagekartofler.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5614 gange, og udskrevet 52 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider