Persillesovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 3526 (839 kcal)
KJ pr. Pers. 881 (209 kcal)
Vægt ialt 961 gram
Vægt pr. Pers. 240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 366 KJ (87 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)