Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bønneret med tost og røræg

Bønneret med tost og røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Bønneret:
1 ds.bønner i tomatsauce
2 spsk.tomatpuré
1 løg hakket
100 g.cocktailpølser i mindre stykker
50 g.peperoniskiver halveret
 Salt
 Peber
1 glasvand
 
 Pynt:
 Creme fraiche
3 friske basilikumblade
 Tørret oregano
 
 Toast m. røræg:
2 skiver fuldkorns-toastbrød ristet
3 æg
0.5 dl.mælk
4 skiver tomat
5 g.smør
 Salt
 Peber
 Revet muskatnød
 
Opskrift:
Put alle ingredienser til bønneretten i en gryde og varm op og lad simre på medium i fem minutter. Anret i en dyb tallerken. Hæld bønneretten i tallerkenen til kanten af fordybningen. Drys oregano over retten. Lav en spiral af creme fraice med en ske. Pynt med basilikumbladene.
Smelt smøret på en pande. Tilsæt æg og mælk, krydr og sluk for varmen. Rør æg og mælk sammen til en lind røræg på eftervarmen.
Rist brødet. Skær brødet diagonalt og læg en stor skefuld røræg på alle fire stykker toast. Pynt med tomatskiver...


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1653 gange,
og udskrevet 27 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu