Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Havtaskekæber med bløde løg

Havtaskekæber med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Havtaskekæber med bløde løg, billede 4 Havtaskekæber med bløde løg, billede 1 Havtaskekæber med bløde løg, billede 2 Havtaskekæber med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.havtaskekæber
 hvedemel
 salt
 peber
 
 løg
 smør
 
 parmaskinke
 
Opskrift:
Hinderne fjernes fra havtaskekæberne som vendes i hvedemel krydret med salt og peber.

Løgene skæres i halve skiver og steges bløde på pande i rigeligt smør.

Parmaskinken steges sprøde i smør.

Til slut steges havtaskekøberne i det resterende smør, 4-5 minutter på hver side.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3167 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu