Pizza med ananas, bacon, champignon med mere

Pizza med ananas, bacon, champignon med mere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 middag

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Else

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pizzabund grundopskrift:
320 g.Pizzamel (Møllerens pizzamel)
0.5 tsk.salt
0.5 posetørgær (svarer til 25 gr)
2 spsk.olje
2 dl.lunkent vand
 
 Fyld:
1 spsk.olje
0.5 Ananas, frisk
200 g.friske champignon
150 g.bacon
0.5-1 løg (efter behag)
 evt.1 fed hvidløg
100 g.gorgonzola eller anden skimmelost
 
Opskrift:
Pizzabund :
Bland alle ingredienser og ælt ca. 5 minutter i kjøkkenmaskin eller rør sammen med ånd. Dejen skal være let fugtig.
Hæv dejen 30-40 minutter eller til dobbeltstørrelse
Rul dejen ud på en plade med bagepapir. Efterhæv dejen efter ønske, afhængig af hvor tynd og sprød bunn du ønsker
Læg på fyld.

Fyld :
Skræl ananassen. Del i mindre passende stykker.
Champignon skæers i tynde skiver.
Bacon steges let på pande til de er næsten sprøde.
Løg skæres i tynde skiver
Hvidløg knuses i presser.
Gorgonzola smuldres i mindre stykker

Fyldet fordeles :
Smør pizzabunden med olje, fordel nederst hvidløg, chapignon og løg (så bunden ikke bliver for våd af ananassen. Læg derefter ananas bacon og til slut gorgonzolaen.

Bages ved 250 grader C i 10-15 minutter afhængig af ovn.
Denne vejledning er brugt ved alm ovn bordovn)

Tips til sprød bund :
For at få en ekstra sprø og tynn pizzabunn benyttes en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du lægger på pizzaen. Ikke etterhæv bunnen. Strø semuljegryn på steien før du lægger på pizzaen for å unngå at den brenner sig fast. Stekes ved 25 grader C i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.





karakterer:
Opskriften er vist 2783 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu