Pizzamel (Møllerens pizzamel)320 g. Pizzamel (Møllerens pizzamel)
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
0.5
pose
tørgær (svarer til 25 gr)0.5 pose tørgær (svarer til 25 gr)
2
spsk.
olje2 spsk. olje
2
dl.
lunkent vann2 dl. lunkent vann
Fyld : Fyld :
1
spsk.
olje1 spsk. olje
0.5
frisk ananas 0.5 frisk ananas
200
g.
friske champignon200 g. friske champignon
150
g.
bacon150 g. bacon
0.5-1
løg (efter behag)0.5-1 løg (efter behag)
evt.
1 fed hvidløg evt. 1 fed hvidløg
100
g.
gorgonzola eller anden skimmelost100 g. gorgonzola eller anden skimmelost
Opskrift:
Pizzabund :
Bland alle ingredienser og ælt ca. 5 minutter i kjøkkenmaskin eller rør sammen med ånd. Dejen skal være let fugtig.
Hæv dejen 30-40 minutter eller til dobbeltstørrelse
Rul dejen ud på en plade med bagepapir. Efterhæv dejen efter ønske, afhængig af hvor tynd og sprø bunn du ønsker
Læg på fyld.
Fyld :
Skræl ananassen. Del i mindre passende stykker.
Champignon skæers i tynde skiver.
Bacon steges let på pande til de er næsten sprøde.
Løg skæres i tynde skiver
Hvidløg knuses i presser.
Gorgonzola smuldres i mindre stykker
Fyldet fordeles :
Smør pizzabunden med olje, fordel nederst hvidløg, chapignon og løg (så bunden ikke bliver for våd af ananassen. Læg derefter ananas bacon og til slut gorgonzolaen.
Bages ved 250 grader C i 10-15 minutter afhængig af ovn.
Denne vejledning er brugt ved alm ovn bordovn)
Tips til sprød bund :
For at få en ekstra sprø og tynn pizzabunn benyttes en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du lægger på pizzaen. Ikke etterhæv bunnen. Strø semuljegryn på steien før du lægger på pizzaen for å unngå at den brenner sig fast.Stekes ved 25 grader C i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2284 gange, og udskrevet 45 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider