Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Viggas italienske kødboller

Viggas italienske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Vigga

Indsendt :



Ingredienser:
 Kødboller:
500 g.hakket oksekød
50 g.parmaskinke
1 tsk.salt
1 lille løg
2 fedhvidløg
3 spsk.hvedemel
1 spsk.friskhakket rosmarin
1 æg
1 tsk.groft kværnet peber
125 g.mozerella
 
 Sovs:
0.25 dl.olivenolie
6 kviste frisk timian
750 g.tomater
6 soltørrede tomater
1 fedhvidløg
1 lille glas sorte oliven
 Salt
 peber
 
 Spaghetti
 Frisk basilikum
 Parmesan
 
Opskrift:
Kødboller:

Rør kødet sejt med salt. Riv løg og hvidløg. Bland alle ingredienser til kødbollerne, undtagen mozerella, og lad det trække mens sovsen tilberedes.

Del mozerellaen i 12. Form kødbollerne med et stykke mozerella i midten. Steg dem i lidt olivenolie.

Sovs:

Steg timianen i olivenolien i et par minutter, ved middel varme i en sauter pande. Tag timianen op, og kasser den.

Hak tomaterne groft, og finthak de soltørrede tomater. Tilsæt alle ingredienser til sovsen, og lad den simre til tomaterne er kogt ud (mens kødbollerne tilberedes). Smag til med salt og peber.

læg de steget kødboller op i sovsen, og drys med frisk basillikum.

Server med spaghetti og parmesan


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 3170 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu