Viggas italienske kødboller

Viggas italienske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Vigga

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kødboller:
500 g.hakket oksekød
50 g.parmaskinke
1 tsk.salt
1 lille løg
2 fedhvidløg
3 spsk.hvedemel
1 spsk.friskhakket rosmarin
1 æg
1 tsk.groft kværnet peber
125 g.mozzarella
 
 Sovs:
0.25 dl.olivenolie
6 kviste frisk timian
750 g.tomater
6 soltørrede tomater
1 fedhvidløg
1 lille glas sorte oliven
 Salt
 peber
 
 Spaghetti
 Frisk basilikum
 Parmesan
 
Opskrift:
Kødboller:
Rør kødet sejt med salt. Riv løg og hvidløg. Bland alle ingredienser til kødbollerne, undtagen mozzarella, og lad det trække mens sovsen tilberedes.

Del mozzarellaen i 12. Form kødbollerne med et stykke mozzarella i midten. Steg dem i lidt olivenolie.

Sovs:
Steg timianen i olivenolien i et par minutter, ved middel varme i en sauter pande. Tag timianen op, og kasser den.

Hak tomaterne groft, og finthak de soltørrede tomater. Tilsæt alle ingredienser til sovsen, og lad den simre til tomaterne er kogt ud (mens kødbollerne tilberedes). Smag til med salt og peber.

læg de steget kødboller op i sovsen, og drys med frisk basilikum.

Server med spaghetti og parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 4134 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu