Riv gulerødderne, hak løg og blomkål fint.
Bland alle ingredienserne - undtagen ægget i en skål.
Tilsæt derefter æg, og rør godt sammen.
Sættes i køleskab i en halv time.
Formes til frikadeller og steges på panden til de er sprøde og brune.. ca 8 min på hver side.
Kan serveres med frisk pasta, en god tomatsauce og evt lidt ristet bacon.
Tips: Kan evt tilføjes 1/2 dl solsikkefrø.. Denne frikadelle kan få selv grøntsags- forskrækkede mænd til at juble og spise i store mængder. Så lav bare rigeligt :-)
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 948 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider