Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti aglio e olio

Spaghetti aglio e olio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Spaghetti aglio e olio, billede 4 Spaghetti aglio e olio, billede 1 Spaghetti aglio e olio, billede 2 Spaghetti aglio e olio, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.spaghetti
 
1 dl.olie
7 fedhvidløg
100 g.parmesan
 Persille, frisk
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kog spaghetti i en stor gryde med rigeligt vand.


Mens spaghetti koger varmes olien op i en stor pande. Hvidløg i tynde skiver kommes i olien og steges med, de må ikke blive brune.

Hæld et par dl. kogevand fra spaghettien forsigtigt i og lad det koge ind i et par minutter.

Hæld vandet fra spaghettien og lad den dryppe let af, kom spaghettien på panden og vend det godt rundt. Riv masser af parmesan over sammen med hakket persille.

Serveres med ekstra parmesan efter ønske og friskkværnet peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8326 gange,
og udskrevet 48 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu