Viggas indiske kødboller

Viggas indiske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : vigga

Indsendt :     

Ingredienser:
 Mynte yoghurt:
1 dl.drænet yoghurt
1 spsk.tørret mynte
 
 Kødboller:
500 g.hakket svinekød
1 tsk.salt
3 spsk.hvedemel
1 æg
1 lille løg
2 fedhvidløg
2.5 cm.ingefær
 
 Sovs:
1 stort løg
1 stor gulerod
1 stilk bladselleri
2 chilier
1 ds.flåede tomater
1 ds.kokos mælk
2 spsk.garam marsala
 salt
 olie
 honning
 
 Ris:
2 glasris
0.5 spsk.gurkemeje
1 spsk.koriander frø
 
Opskrift:
Mynte yoghurt:
Rør yoghurten med mynten og stil den på køl i 1/2 time.

Kødboller:
Rør kødet sejt med saltet. Riv løget og hvidløget, og hak ingefæren i små tern. Bland alle ingredienserne i farsen, og lad den trække i en halv time.
Form kødbollerne, og kog dem i ti min.

Sovs:
Hak løg, guleroden og bladselleri groft. Skær chilien i skiver. Sauter løg gulerod og bladselleri i lidt olie, til løgene bliver klare. Tilsæt tomater, garam marsala og chili, og lad det simre i ti min. tilsæt kokosmælk og lad det simre i yderligere ti min.

Ris:
kog ris, gurkemeje og koriander frø i let saltet vand.

Bland kødbollerne i sovsen, og server med mynte yoghut, mango chutny og friske koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 4102 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu