Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blomkålsgratin med rejer - fedt reduceret

Blomkålsgratin med rejer - fedt reduceret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise

Indsendt :


Blomkålsgratin med rejer - fedt reduceret, billede 4 Blomkålsgratin med rejer - fedt reduceret, billede 1 Blomkålsgratin med rejer - fedt reduceret, billede 2 Blomkålsgratin med rejer - fedt reduceret, billede 3
Fotograf: Lise  

Ingredienser:
3 spsk.hvedemel
3 dl.minimælk
2 dl.grønsagsvand
6 æg
 Salt
 peber
1 lille blomkål i buketter
250-300 g.rejer
 Smørklatter
 Rasp
 
Opskrift:
Kog grønsagerne let – gem vandet.

Pisk melet ud i den kolde mælk. Hæld blandingen i en gryde sammen med 2 dl. grønsagsvand og kog det op under piskning. God det godt igennem. Tag gryden fra varmen og lad det svale lidt af.

Skil æggene og pis blommerne i den lunde blanding, lidt ad gangen.

Pisk hviderne meget stive og vend den forsigtigt i dejen til sidst.


Beskrivelse:
Se kokken farvoritopskrift på Blomkålsgratin

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9692 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise  -  2016-02-15 06:36:31
Blomkålsgratingen bages således: Smør et stort ildfast fad med lidt smør. Grønsager og rejer fordeles i fadet og herover heldes æggeblandingen. Strø med rasp og læg smørklatter på. Bages ved 175 grader i ca. 45 min. Husk endelig ikke at åbne ovndøren før gratinene er helt færdig.