Viggas kødboller i thaikarry

Viggas kødboller i thaikarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Vigga

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kødboller:
500 g.hakket svinekød
1 tsk.salt
0.5 rød chili
2 cm.ingefær
2 fedhvidløg
0.5 løg
3 spsk.hvedemel
1 æg
 
 Sovs:
1 spsk.olie
2 spsk.grøn karry pasta
2 ds.kokosmælk
1 spsk.fiskesovs
2 tsk.sukker
10 limeblade
1 grøn chili
1 grøn peber
2 cm.ingefær
 
 Koriander
 
Opskrift:
Rør kødet sejt med salt. Riv løget, hvidløget og ingefæren. Hak chili og citrongræs meget fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne sammen meget grundigt. Lad farsen trække i en halv time.

Varm olien op i en wok, og rist karry pastaen. Tilsæt kokosmælk, fiskesovs, sukker og limeblade. Lad sovsen simre i 10 minutter ved svag varme

Skær peberfrugten ud i stænger, og chilien ud i skiver. skær ingefær i tynde stænger.

Form boller af farsen, og kog dem i 10 minutter.

Tilsæt grøn peber og chili til sovsen og lad det simre yderligere 10 minutter. Tilsæt ingefær 3 minutter før sovsen er færdig.

Kom bollerne over i sovsen og drys med koriander.

Server med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 6412 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu