Thailandske kyllingefrikadeller

Thailandske kyllingefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket kylling
2 spsk.oystersauce
2 spsk.sesamolie
1 spsk.fiskesauce
1 tsk.sambal oelek eller 1 frisk chili
2 tsk.sesamfrø
1 lille bdt. frisk koriander
1 lille bdt. frisk persille
1 spsk.friskrevet ingefær
1 spsk.limesaft
 Salt
 
Opskrift:
Bland farsen med alle ingredienser, og lad den hvile i 20 minutter.
Er farsen for våd, kan du drøje den med lidt havregryn.
Lav 6 store eller 12 små frikadeller, og steg dem 1 minut på hver side ved høj varme i olie/smør, og lad dem derefter stege ved lav varme, til de er gennemstegte. Vend jævnligt.

Server f.eks. med pasta vendt i sauce af kogte rodfrugter blendet med smør, fløde, hvidløg og salt/peber.





karakterer:
Opskriften er vist 14180 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-24 17:42:51
Smager virkelig godt. Sød chilisauce er godt til.