Lidt fedtfattige flødekartofler med bacon

Lidt fedtfattige flødekartofler med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : jimme

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.kartofler (friske eller frosne kartoffelskiver)
3 æg
5 dl.piskefløde
5 dl.mælk (alle typer men helst sød)
3 æg
2-3 løg i gennemsnitlig størrelse
3 tsk.salt
 Kværnet peber
200 g.bacon
 
 Jævning:
 Lidtmel
 
 evt.Muskatnød, friskrevet
 evt.lidt hakket champignon
 
Opskrift:
De faste dele:
Løg pilles og hakkes fint.
Kartoflerne skæres i skiver.
Bacon åbnes. :)

Tag et stort ovnfast fad.
Smid kartofler, løg og bacontern i fadet og bland det godt rundt.

Flødemasse:
Bland og pisk de 3 æg, 5 dl fløde og 5 dl mælk, 3 tsk salt samt peber.

Pisk massen sammen (kan evt. gøres i minihakkere som blev brugt til at hakke løg med).

Hæld flødemassen i det ovenfaste fad og rod lidt rundt.

Bagning:
Bages i ovnen ved 180 grade varmluft i 75-90 minutter.
Bland evt. rundt i flødekartoflerne et par gange under bagningen.

Når kartoflerne alle er færdige (prøvesmag) rystes noget mel-jævning som blandes i flødekartoflerne til massen er lidt mere fast i det.

Bag 5 minutter mere og nyd flødekartoflerne.


Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Flødekartofler

karakterer:
Opskriften er vist 3306 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu