Kylling i hvidvin fra Paradishus

Kylling i hvidvin fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per W

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 En hel optøet eller fersk kylling ca 1.4 kg
 En ligelig blanding af kartoffel rødbede pastinak persillerod jordskok og gulerod.
5 dl.hvidvin
 Salt
 Krydderier. Tørret blanding af hvidløg peber paprika persille og oregano
Opskrift:
Kyllingen gnides indvendig såvel udvendig med salt. Kan med fordel smøres med olivenolie inden. Skær rodfrugterne i tern eller hvad man synes er passende. Fordel rodfrugterne i et ildfast fad ca. 20 x 40 cm. Læg kyllingen ovenpå rodfrugterne i midten af fadet. Drys godt med krydderiblandingen på rodfrugter og kylling. Tilsæt en 1/2 liter hvidvin. Tilberedes i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min til en time. Serveres med en salat efter eget valg samt friskbagt rustik brød





karakterer:
Opskriften er vist 3516 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-05 13:05:45
Ja. I vores ovn er 60 min. nok. Men prøv dig frem - måske skal den have mere.

  -   2016-01-10 18:25:07
Er 60 minutter nok?