Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i hvidvin fra Paradishus

Kylling i hvidvin fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per W

Indsendt :



Ingredienser:
 En hel optøet eller fersk kylling ca 1.4 kg
 En ligelig blanding af kartoffel rødbede pastinak persillrrod jordskok og gulerod.
5 dl.hvidvin
 Salt
 Krydderier. Tørret blanding af hvidløg peber paprika persille og oregano.
Opskrift:
Kyllingen gnides indvendig såvel udvendig med salt. Kan med fordel smøres med olivenolie inden. Skær rodfrugterne i tern eller hvad man synes er passende. Fordel rodfrugterne i et ildfast fad ca. 20 x 40 cm. Læg kyllingen ovenpå rodfrugterne i midten af fadet. Drys godt med krydderiblandingen på rodfrugter og kylling. Tilsæt en 1/2 liter hvidvin. Tilberedes i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min til en time. Serveres med en salat efter eget valg samt friskbagt rustik brød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2098 gange,
og udskrevet 36 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per W  -  2016-02-05 13:05:45
Ja. I vores ovn er 60 min. nok. Men prøv dig frem - måske skal den have mere.

  -  2016-01-10 18:25:07
Er 60 minutter nok?