Paneret skrubbe med hasselbagte kartofler

Paneret skrubbe med hasselbagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Aleksander

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store friske skubber
2 store løg
 Rasp
0.5-3 Æggehvider
500 g.Smør/margarine
0.5-1 l.Mælk
 Hvedemel
8 rimelig store kartofler
50-100 g.Hasselnødder
 
Opskrift:
Tag skrubberne og rens dem for eventuelle indvolde, og skyl dem grundigt for blod. Tag herefter og skær halen og finderne af. Se om du kan få hevet noget af skindet fri fra kødet. Tag så et helt rent viskestykke og tag fat om skindet og træk alt skindet af. Læg kræfter i, det hjælper. Sørg for at der ikke kommer kød med. Gentag på den anden side.

Nu tager du en skarp kniv, og skærer langs rygsøjlen hele vejen ned gennem fisken. Så lægger du kniven lidt ned og begynder at skære ud mod finderne. Sørg for ikke at få ben med. Gentag med alle filleerne. Vask filleerne i vand og pensel dem med æggehvider. vend dem så i rasp til de er dækket over det hele.


Læg 2 smøreknive på et skærebræt.
Læg herefter en kartoffel imellem knivene og skær den i skiver uden at skære helt i bund, så de stadig sidder sammen. Gør dette med alle kartoflerne.

Herefter snitter du hasselnødderne i skiver og putter dem ned i hulrummene i kartoflerne. Du kan eventuelt bage nødderne i honning først og derefter putte dem ned i kartoflerne.
Pensel dem med olie og sæt dem i ovnen (alm. ovn) i ca. 40 min - 1 time til de bliver sprøde og lækre.


Skær løgene i små tern og svits dem i smør/margarine. Tilsæt herefter en god klump smør, og lidt mælk og evt. lidt presset hvidløg. pisk det sammen og tilsæt en lille smule mel til at jævne med (maizena kan også bruges). Lad det simre ved middelvarme. Husk at piske den sammen. Tilsæt en sjat mælk hvis den bliver for tyk ( det tager den ikke skade af)

(Husk at kigge til kartoflerne)

Nu varmer du en pande op til middelvarme og smider en klump smør på panden. Læg nu de panerede skrubber på panden og steg dem ved mellem-lav varme til de er gyldne.

Husk kartoflerne

Anret det pænt på talerkerne og pynt evt. med persille, citron, lime, peberfrugt, tomat osv.

Nyd en god portion dansk mad. Der er altid plads til personlige smårettelser. Opskriften er lavet til at i selv kan personliggøre den.





karakterer:
Opskriften er vist 5354 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu