bacon skiver. klippes i minder stykker. eller tern150 g. bacon skiver. klippes i minder stykker. eller tern
500
g.
okse kød i tern, kvalitet som til gullasch500 g. okse kød i tern, kvalitet som til gullasch
2
store løg, skåret i store tern2 store løg, skåret i store tern
2-4
gulerødder. skåret i skiver2-4 gulerødder. skåret i skiver
Evt.
4- 8 hvidløg skåret i skiver kan undlades Evt. 4- 8 hvidløg skåret i skiver kan undlades
1
glas
champignon, eller friske i ikke for store stykker. Skal passe i størelse1 glas champignon, eller friske i ikke for store stykker. Skal passe i størelse
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
3-4
dl.
primitivo rødvin. Eller anden rødvin med en god kraftig smag3-4 dl. primitivo rødvin. Eller anden rødvin med en god kraftig smag
1
Knor bøf du chef1 Knor bøf du chef
1
tsk.
Kværnet peber1 tsk. Kværnet peber
Opskrift:
Brug stor pande, med høje B kanter eller en gryde.
Steg baconen næsten sprød, tag det af.
Brun kødet i baconfedet lidt af gange, tag det sidste kød af.
Steg løgne, til de bliver klare,hvidløg svitset lidt med, tag løgene af.
Steg champignonerne, let.
Nu kommes alle tinge på panden igen, mel og peber drysses på og der røres rundt til alt mel er opsuget.
Rødvin og 1 Knor bøf du chef og en 2 dl vand kommes på og der røres rundt til sovsen er jævn.
Hvis sovsen er tyg tilsætte evt. Lidt mere vand og eller vin.
Det hele kommes i en gennem vædet stegso.
Soen sættes i ovnen ved 210 i ca 1 time og 15 min.
Serveres med flute til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2875 gange, og udskrevet 53 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider