Bøf Primitivo i stegeso

Bøf Primitivo i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnede

Indsendt af : Mau

Indsendt :     

Ingredienser:
150 g.bacon skiver. klippes i minder stykker. eller tern
 
500 g.okse kød i tern, kvalitet som til gullasch
 
2 store løg, skåret i store tern
 
2-4 gulerødder. skåret i skiver
 
 Evt.4- 8 hvidløg skåret i skiver kan undlades
 
1 glaschampignon, eller friske i ikke for store stykker. Skal passe i størelse
 
2 spsk.hvedemel
 
3-4 dl.primitivo rødvin. Eller anden rødvin med en god kraftig smag
 
1 Knor bøf du chef
 
1 tsk.Kværnet peber
 
Opskrift:
Brug stor pande, med høje B kanter eller en gryde.

Steg baconen næsten sprød, tag det af.

Brun kødet i baconfedet lidt af gange, tag det sidste kød af.

Steg løgne, til de bliver klare,hvidløg svitset lidt med, tag løgene af.

Steg champignonerne, let.

Nu kommes alle tinge på panden igen, mel og peber drysses på og der røres rundt til alt mel er opsuget.

Rødvin og 1 Knor bøf du chef og en 2 dl vand kommes på og der røres rundt til sovsen er jævn.
Hvis sovsen er tyg tilsætte evt. Lidt mere vand og eller vin.

Det hele kommes i en gennem vædet stegso.

Soen sættes i ovnen ved 210 i ca 1 time og 15 min.

Serveres med flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 4200 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu