Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvid chokolademousse med kirsebær og mandelsplitter

Hvid chokolademousse med kirsebær og mandelsplitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke frysegnet

Indsendt af : Cecilie

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.hvid chokolade
5 dl.piskefløde
1 vanillestang (korn)
30 g.smuttede fint snittede mandler (eller efter smag)
 Kirsebærsauce til at toppe af med
 Mintblade og/eller strimler af appelsinskrald til pynt


Opskrift:

Split vaniljestangen og skub kornene ud. Hæld fløden op i en lille gryde og tilføj vaniljekorn og stang.
Hak den hvide chokolade groft, mens du varmer fløden op uden at den når kogepunktet.
Tag vaniljestangen op af fløden. Bland den varme fløde og den hakkede chokolade i en skål og rør rundt for at opnå en blank masse uden klumper. Stil på køl i mindst 8 timer, helst til dagen efter.
Hak eller snit de smuttede mandler fint. Pisk den afkølede masse som var det flødeskum. Pas på den ikke bliver piske for meget så den skiller. Når den har nået en let og blød konsistens, anret den i dessertglas.
Dryp kold kirsebær sauce ud over toppen af moussen og drys mandelsplitter henover. Pynt med mynteblade og strimler af appelsinskrald. Voíla! Klar til servering.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hvid Chokolademousse



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2170 gange,
og udskrevet 16 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

-  -  2015-11-24 19:36:23
Den er meget fed og tung, så jeg synes der er nok til dobbelt så mange, altså otte personer. det kan også blive for vammelt...