Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pariserbøf af bisson

Pariserbøf af bisson, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Pariserbøf af bisson, billede 4 Pariserbøf af bisson, billede 1 Pariserbøf af bisson, billede 2 Pariserbøf af bisson, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skivertoastbrød
150 g.hakket bissonkød
25 g.smør
 salt
 peber
 
 Endvidere:
25 g.løg
25 g.kapers
25 g.reven peberrod
25 g.rødbeder
25 g.pickles
1 æggeblommer past
 
Opskrift:
Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden.

Form bøffen på den uristede side af brødet. Steg bøffen 4-5 minutter i smør og drys med salt og peber.

Server bøffen med hakket løg, kapers, reven peberrod, hakkede rødbeder, pickles og en rå æggeblomme.

Server en skål grøn salat til pariserbøfferne.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7067 gange,
og udskrevet 59 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Palle  -  2018-01-08 05:12:30
150 hakket kød til 4 personer,lyder ikke af meget ca. 40 g. pr. stk.