Pariserbøf af bisson

Pariserbøf af bisson, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Pariserbøf af bisson, billede 4 Pariserbøf af bisson, billede 1 Pariserbøf af bisson, billede 2 Pariserbøf af bisson, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skivertoastbrød
150 g.hakket bissonkød
25 g.smør
 salt
 peber
 
 Endvidere:
25 g.løg
25 g.kapers
25 g.reven peberrod
25 g.rødbeder
25 g.pickles
1 æggeblommer past
 
Opskrift:
Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden.

Form bøffen på den uristede side af brødet. Steg bøffen 4-5 minutter i smør og drys med salt og peber.

Server bøffen med hakket løg, kapers, reven peberrod, hakkede rødbeder, pickles og en rå æggeblomme.

Server en skål grøn salat til pariserbøfferne.


karakterer:
Opskriften er vist 8341 gange,
og udskrevet 72 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Palle  -  2018-01-08 05:12:30
150 hakket kød til 4 personer,lyder ikke af meget ca. 40 g. pr. stk.