Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Faseret hvidkål

Faseret hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lise

Indsendt :


Faseret hvidkål, billede 4 Faseret hvidkål, billede 1 Faseret hvidkål, billede 2 Faseret hvidkål, billede 3
Fotograf: Lise  

Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket svine/kalvekød
1 finthakket løg
1 æg
1 spsk.hvedemel
0.5 tsk.Tørret oregano
2 spsk.friskhakket persille
 Finthakket chili
2.5 dl.fløde
 Salt
 peber
100 g.revet ost/eller tern gerne riberhus
 
 Hvidkål:
1 lille hvidkålshoved (ca. 1 kg.)
3 l.vand
 Salt
 
Opskrift:
Fars:
Rør det hakkede kød med alle ingredienser. Tilsæt fløde lidt efter lidt. Og lad farsen hvile mindst ½ time.

Udhul de to halve hvidkålshoveder så der er ca. 2 cm kant.
Læg kålen i et smurt fad. Hak det tiloversblevne hvidkål og læg i bunden af fadet.
Læg de to halvdele af hvidkål på og kom farsen i.
Tilsæt smørklatter.
Bag hvidkålet i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader.
Kan serveres med en sovs lavet af kålvandet og mælk.
Spises evt. med flutes eller rugbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11117 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise  -  2015-11-04 07:13:43
Lav en lys sovs og lad den bage med i retten den sidste 1/2 time. Et tips jeg fik fra en veninde. God ide.

Lise  -  2015-10-31 06:48:04
En fb' ven skrev sådan: Jamen det var så de fantastiske "farserede hvidkål" som jo egentlig er fyldt hvidkål. De sidste 30 min af stegetiden hældte jeg hvid sovs i bunden til det snittede hvidkål. Jeg har serveret med kartoffel og gremolta Det med sovsen synes jeg lyder fint. Det vil jeg prøve en anden gang.