Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koteletter i fad med Karrysovs

Koteletter i fad med Karrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lise

Indsendt :


Koteletter i fad med Karrysovs, billede 4 Koteletter i fad med Karrysovs, billede 1 Koteletter i fad med Karrysovs, billede 2 Koteletter i fad med Karrysovs, billede 3
Fotograf: Lise  

Ingredienser:
4 pæne store svinekoteletter
1 ds.ananas. konservede
1 glaschampignon
2.5 dl.piskefløde
1 bouillonterning
 Karry
 Salt
 Peber
 
 Jævning:
 Maizena majsstivelse
 
 Tilbehør:
7 dl.Vand
4 dl.Ris
1 tsk.Salt
 
Opskrift:
Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.

Hæld saften fra ananas og championens og gem den. Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over koteletterne. Rist champignons på panden og fordel over.

Kom en klat smør på panden og brænd en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og bouillonterningen og saucen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne.

stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14699 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu